Monday, April 30, 2012

Mari kylalistpostitus: Modellielu telgitagused


Samal ajal kui Jaan Dalis m6nusat 2raolemist naudib ja m2ega j6udu katsub, raban mina t88d ja teen endale nime modellimaailmas.

K6igest aga j2rgem88da:

Hiinasse tulles saime Silverilt yhe Kunming'is t88tava agendi, Jasmine'i, kontaktid, kes palkab igat v2rvi ja sugu inimesi k6ikm6eldavateks tegudeks. P6hiliselt siiski filmidesse extrateks, poseerima ajakirjade jaoks, isegi b2nde ja t2navakunstnikke erinevate showde tarbeks. Me v6tsime Jasmine'ga yhendust ning ytlesime, et oleme Hiinas t88tamisest huvitatud ning kas tal on meile midagi pakkuda. Tykk aega ei kippu ega k6ppu ning siis yhel p2eval saime kirja, et on
vaja tytarlast poseerimaks viis p2eva Xing Yi's autoshowl. Jaan j2i napilt-napilt ukse taha, kuna sel korral poisse ei soovitud.

Enne t88 algust pidin s6itma Dalist Kunmingi, et bossile n2idata, kas kleit n2eb mu seljas v2lja nagu kleit ning tuli v2lja, et n2eb t2itsa 6iget moodi v2lja kyll. Mina p22sesin aga lihtsalt, kuna kuulu j2rgi olla m6ned tydrukud ka poseerimisoskusi ja catwalki demonstreerinud. Ning juba 27. mai p2rastl6unal olime 10 eurooplanna-ameeriklanna ning teist sama palju kohalike neidudega teel Xing Yi'sse. Arva 2ra, kas selle 5-tunnise s6idu jooksul oli palju pissipeatusi v6i ei!

T88p2evad on isegi l6busad, aga v2ga v2sitavad. Kokku lepitud kahest t88tunnist p2evas pole muidugi haisugi, kuna need on niiv6rd osavalt terve p2eva peale 2ra jaotatud, et p6him6tteliselt peame glamuursed olema yheksast viieni.

Hommikuti on varajane 2ratus, kuna k6ik need 20 tydrukut vajavad meiki ja seonguid, seega esimesed peavad meigikunstniku k2e alla minema juba 6.30. Sinna sekka veel hommikus88k, mis koosneb tavaliselt minimuffinist ja maitsestatud piimak6rrejoogist.Yks p2ev olime toakaaslase Katjaga Venemaalt esimesed, kuid nyyd otsustasime praktiseerida teistsugust strateegiat: tuleb magada magusat
hommikuund, kuni keegi ukse taha kopsima tuleb, et minge nyyd ja saage ilusaks!

Esimene p2ev sain p2rast meiki kalliskiviimitatsioonidega maani valge kleidi, mis oli mulle natuke suur. Selle peale paluti rinnahoidja sisse sokke toppida, kuid 6nneks oli yhel tydrukul haakn6el, millega sain kleidi parajamaks teha. Samas, kes teab, v6ib-olla m6ni p2ev on ikkagi sokke vaja. Esimene p2ev kandsin siis seda meheleminekukleiti, eile ja t2na olin minikleitides, n2itasin s22rt ja olin muidu ilus.

Hommikul p2rast mukkimist ja riietumist ongi aeg poosetama minna. Kujuta ette, minibuss, ca 20 tydrukut, k6igil maani printsessikleidid yll (v6i noh on ka minisid, kuid ega nad selle p2rast v2hem glamuursed ole), kontsad jalas, kunstripsmed lau peal, mitmesentimeetripaksune meigikiht n2os, ysnagi lokkis ja uhked soengud ning k6igele lisaks veel tiaarad ja muud s2delevad kaunistused. Oh seda glamuuri! Oh seda ilu! Ma kujutan ette, et v2ljastpoolt bussi sisse vaadates paistab pilt kyll kummaline.


Kuna Xing Yi on t2is autoesindusi ja neid on t6esti v2ga palju, ma ytlen V2GA! palju, veetaksegi meid selle t6ttu minibussiga m88da autoesindusi, et rahvast kohale meelitada. Kui tead, mida modellidega autoshow endast kujutab, siis ei pea vist ytlema, modellid poosetavad nii auto k6rval kui peal, ka all, ees, sees, taga, kus iganes! Ja siis tehakse sust pilte - p6hiliselt kyll tavakodanikud oma iPhone'dega, kuid on ka v6rdlemisi palju elukutselisi fotograafe oma megaobjektiivide ja tripodidega. Mulle meeldib k6ige rohkem aga see, kui vahepeal poisid (ja ka julgemad tydrukud) tahavad koos minuga pildi peale j22da. poosetamist ja n2gude tegemist on palju.

Ainuke jama asi on, et jalad v2sivad terve p2eva kontsades olemisest ikka v2ga 2ra. Ja noh, sa pead olema ikka kuradima hea fantaasiaga, et glamuurselt auto najal piisavalt palju erinevaid poose v6tta ja t88 enda jaoks p2rast esimest p2eva huvitavaks muuta. Seda r6hutatakse meile bosside poolt ikka igal hommikul yle, et tehke, mis teete, kuid s2ra ja glamuuri peab olema!

Ahjaa, autod on v2ga ilusad ja suures valikus, alates KIAdest kuni  Lamborghinideni v2lja. Ma juba m6tlesin, et 2kki saaks palga asemel l6puks yhe auto endale valida, aga see on vist kyll soovunelm. Eile pidin n2iteks 15 minutit yhe Smartiga poseerima ning autole toetudes libises masin mu alt 2ra :D

Muide, mulle tundub, et inimesed on autoshowl pigem meie pildistamise kui autoostusoovi p2rast. N2iteks yks fotograaf v6tab oma t88d kyll eriti t6siselt, kuna hea pildi saamiseks roomab isegi p6randal ning miski teadmata asjaolu p2rast tahab ta, et me v6imalikult provokatiivseid poose v6taks. Eile p2rast t88p2eva l6ppu j2litas ta kontsakingad pl2tude vastu v2lja vahetanud modelle oma kaamera ja tehnikat t2is seljakotiga hotellini.

Esimene p2ev, kui k6igil veel enne 6htus88ki, p2rast kella viite energiat oli, l2ksime oma juba armsaks saanud minibussis kohalike vaatamisv22rsustega tutvuma. Maastik on siin lihtsalt imeilus! Kohale omasest vegetatsioonist ei saa muidugi r22kida, kuna k6ik maa on yles haritud ja seda k2sitsi, kuid seevastu on siin tohutult palju armsaid m2ekesi.Umbes selliseid nagu Taimaa l6unaranniku l2histel - kivised-k6rged muhud m6ne yksiku puu v6i rohututiga. Siin oleks keegi nagu liivavormiga neid m2gesid kohe v2ga lahkelt siia-sinna pannud. Ja siis muidugi p6lluterrassid nende ilusate m2ekeste vahel! Ja kylad orgudes-tasandikel. Lihtsalt ilus. Ja tead mis, ma t2itsa naudin seda plikade v2rki siin. P2rast nelja kuud ali baba pykstes ja pl2tudes seljakotiga m88da ilma ringi tuisates on p2ris vahva ennast vahelduseks yles lyya. Ja viis p2eva on t2pselt para kogus plikandust, et siis m6nuga kingad nurka visata ja m2kke ronida.

2 comments:

  1. Ooo! Väga põnev! Tore, et Jasmine sind jutule võttis ja sellist tööd proovida said.

    Kas olete juba näoga kodu poole ka või peab veel väga kaua ootama? :)

    Soojad tervitused ja palju rõõmu!
    Härra Tang

    ReplyDelete
  2. V2hem kui kuu aega veel, siis on teie ootamised ja kannatamised l6ppenud!

    Teile m6eldes,
    Monseigneur T2tte

    ReplyDelete