Thursday, February 9, 2012

Yks video

M6tlesin, et kuna oleme nyyd Taimaal, kus isegi 2 EURises guesthouseis on tasuta internet ja arvutid Windows seitsmega, v6iks l6puks yles laadida yhe pikema video meie heategevuslikust India-reisist:



Ylehomme s6idame Ko Pha-Nganile - v2ike saar, tuntud oma full-moon partydega.

Kui nyyd p2ris aus olla, siis hetkel oleme siin peamiselt gurmaanluselainel, kuna igal pool on lihtsalt nii palju head s88ki ja k6ike tahaks proovida. Ainuyksi v2ikesel p6ikt2naval, kus asub meie guesthouse, on umbes 5-6 vegan/vegeterian restorani ja mitu kala grillimise letti. R22kimata l6pututest puuvilja, puuviljashake'i, pannkoogi- ja muudest lettidest yle linna. Natuke naljakas tegelikult, kui p2eva yks t2htsamaid otsuseid n2ib olevat, et kus t2na syya... Selleks tulebki ikkagi Bangkokist v2hemalt praeguseks eemalduda ja Ko Pha-Nganil elu yle sygavalt j2rele m6elda.

P.S. V6ib-olla Oskariga nii kurvad lood ei ole, kuna erinevalt minust ja Marist oskab tema siin linnas ka pidutseda. V2hemalt sel juhul kui "pidutseda oskamiseks" nimetada seda, et on umbes kesk88, aga "pidetseda oskajal" on eelmisest 6htust veel pohmell.

No comments:

Post a Comment