Tuesday, February 7, 2012

Tai Kuningriik


Eile 6htul j6udsime Bangkoki. Lennujaamast pidi mingi rongiliin kesklinna minema. L2ksime siis sinna kuhu nooled n2itasid ja j6udsime mingisugusesse pikka, tumedate klaasidega, v2ga puhtasse koridori. M6tlesin, et oleme vist vales kohas, kuna perrooni kyll kusagil ei paistnud. Samuti keegi ei karjunud "chai-chai!" ja keegi ei maganud p6randal ning lehmi oli ka v2hev6itu. Varsti libisesid m6nest kohast mustad klaasid lahti ja meie astusime rongi. Panime oma seljakotid p6randale maha ja t6desime, et t6en2oliselt kokkupuude selle p6randaga muudab need kotid kokkuv6ttes puhtamaks.

Ma ei tea, kas vajab mainimistki, et see puhtus oli ja on siiani ikka v2ga nauditav p2rast Indiat. Ning Bangkok yldiselt tundub samuti p2ris lahe linn olevat. Esimene kord selle reisi jooksul on tunne, et siin oleks p2ris tore endalgi elada. Tundub, et see on linn, kus sa v6id saada, mida sa tahad.

India oli kyll huvitav kogemus ja kuu aega kohal viibimist on t6en2oliselt liiga lyhike aeg, et selle kohta midagi objektiivset 8elda, aga hetkel kyll midagi sealt taga ei igatse.

M6nusalt palav on siin.

No comments:

Post a Comment